Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο πρίγκηπας βάτραχος!!

Να μαστε πάλι εδωωωωωωωω,

τι κάνετε?εμείς είμαστε ανάμεσα σε πεταλουδίτσες,οι μπομπονιέρες γίνονατι καταπληκτικές έχω να πω, και πειρατές!!!Μη ρωτήσετε πως τα καταφέραμε απλά ευχαριστούμε πολύ και τη μαμά του μπέμπη πειρατή που μας εμπιστεύτηκε!! Τα των πειρατών και μπομπονιεροπεταλούδων θα τα δείτε σε επόμενη ανάρητη!! Σήμερα θα σας δείξω την πρόσκληση του πρίγκηπα βάτραχου για ένα παιδικό παρτάκι που ετοιμάσαμε!! Τελικά είναι πολύ ωραία τα παιδικά παρτάκια που έχουν ένα θέμα!! Στις αρχές Ιουλίου έχουμε ακόμη ένα με άκρως καλκαιρινό θέμα :) Αυτά όμως θα τα δείτε τότε γιατί αυτή την εβδομάδα θα πάρουν την τελική τους μορφή!!
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχετε "αγκαλιάσει" αυτό το "ημερολόγιο κατασκευών"!! Είμαστε πολύ λίγο καιρό που το φτιάξαμε και ξεκίνησε πολύ χαλαρά,έτσι για να ξεφεύγει το μυαλό μας και να δείχνουμε όσα φτιάχνουμε και βλέπουμε ότι αρέσει και ίσως και κάτι παραπάνω!! Ειλικρινά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!


Πολλά φιλιά,
ΜαΘε


8 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφη πρόσκληση!Απίστευτα γλυκούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο γλυκός βάτραχος. Δώστε του ένα φιλάκι να ξαναγίνει πρίγκηπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ!! Το φιλακι του το πηρε σημερα και νομιζω πως ειναι ενας πολυ ομορφος πριγκηπας πια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλύκα που είναι το βατραχάκι!! Τόσο χαριτωμένος!! Μπράβο σας!! Είναι τέλειος!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας ευχαριστω πολυ!! χαιρομαι τοσο πολυ που σας αρεσουν!! πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα..Βρήκα λίγο χρόνο να κάνω μια βόλτα απο τη μπλογκόσφαιρα και συνάντησα αυτό τον όμορφο βατραχάκι να με κοιτάζει με τα πελώρια μάτια του..:)
    Υπέροχος..μπράβο σας!
    φιλιά απο το mystickland<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή