Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Καδράκια συνέχεια....

Καλησπέρα σας,

τι κάνετε? εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας χθές και προσπαθώ να φέρω το σπίτι στα ίσια του :) Θα τα καταφέρουμε,που θα παει?Μου κάνει εντύπωση οτι ενώ ειναι κλειστό το σπίτι,γυρίζουμε και έχει σκόνη παντού,πως γίνεται??? Τέλος παντων,σταματώ τη γκρίνια και πάμε στα δικά μας :)
Όσο καιρό είχαμε φύγει απο το σπιτάκι μας,εκτός του οτι διάβασα και 2 βιβλία,έφτιαξα και διαφορα πραγματάκια!!Σήμερα θα σας δείξω 2 καδράκια που έκανα για 2 παιδάκια,το ένα είναι για το μωρο της πειρατοβάφτισης,τον μικρο Δημήτρη και το άλλο ειναι για την μικρή ανιψιά του άντρα μου!!Οι μαμάδες ενθουσιάστηκαν και πολυ χάρηκα!!Σειρά έχει ο μεγάλος ανιψιος του άντρα μου με cars μιας και του το υποσχέθηκα!!Βρήκε και τη φωτογραφία που θέλει χαχαχαχαχ Άντε να δούμε πως θα βγεί κι αυτό :)









Ο φωτογράφος παραμένει κακός :)
Ελπίζω να σας αρέσουν,καλοδεχούμενες και οι επισημάνσεις-διορθώσεις σας!!
Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας στην χθεσινή μου ανάρτηση!!

Πολλά φιλιά,
ΜαΘε

8 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθατε!! Τρελαινόμουν με την σκόνη παλιότερα. Ευτυχώς που η πρεσβειωπία έχει και τα καλά της....κρύβει μπόλικη :). Τα καδράκια είναι πολύ όμορφα ειδικά το δεύτερο. Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αυτη η ατιμη η σκονη,προς το παρον το αφησα δεν εχω κουραγιο,απο εβδομαδα παλι το σπιτι τωρα εχει σειρα το σιδερωμα χαχαχαχ
      καλημερα!!

      Διαγραφή
  2. Καλως ηρθατε.Καταπληκτικα καδρακια. Ο πειρατης μου αρεσει πολυ. Μονο που η νεκροκεφαλη τραβαει την προσοχη περοσσοτερο ενω το υπολοιπο ειναι χαρμα.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καδρακι του πειρατη εχει 3D στοιχεια επανω που δυστυχως ο κακος φωτογραφος δε τα εμφανιζει :) ενα απο αυτα ειναι η νεκροκεφαλη :)
      Σ ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια,καλο φθινοπωρο να εχουμε ολοι!!
      πολλα φιλια!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ γλυκά και τα δύο καδράκια!! Πολύ χαριτωμένος ο μικρός πειρατής αλλά λάτρεψα τον γαϊδαράκο!! Κούκλος!! χιχι!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως ήρθατε!...καλή ευκολία στις δουλειές!... τα καδράκια σου πολύ όμορφα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω παρα πολυ!!καλο φθινοπωρο να εχουμε και να μαστε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή