Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα με Zoulovits!!!

Καλησπέρα σας!!!!!
Χρόνια Πολλά,όμορφα και κυρίως χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!
Η δική μου χαρά φέτος ήταν ακόμη μεγαλύτερη μιας και είχε λίγη λάμψη απο την γνωστή εταιρεία Zoulovits !! Ας πάρω τα πράγματα απο την αρχή όμως...
Κάποια στιγμή το καλοκαιράκι δέχτηκα μήνυμα απο τον Κύριο Μάινα,συνεργάτη της εταιρείας για να συνεργαστούμε και την αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά!!!
Με πολλά e mail έτσι ώστε να μου εξηγήσει για τι ακριβώς πρόκειται και εγώ με τη σειρά μου να διαλέξω τα προιόντα καταλήξαμε σε αυτά που θα δείτε παρακάτω!!
Εδώ θα ήθελα να πω για την απίστευτη υπομονή που έδειξε ο Κύριος Μάινας μέχρι να καταλήξουμε στα προιόντα και να πω πως χωρίς τη βοήθειά του δε θα μπορούσα να έχω καταλήξει!!Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ!!
Επίσης,όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτησή μου είμαι φρεσκοπαντρεμένη και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι "απωθημένο" μιας κι εδώ στην επαρχία δεν έχει υποκατάστημα και δώρο στο γάμο μας δεν είχα κανένα αλλά να που τώρα όλα μπορεί να γίνουν και με το κατατοπιστικότατο και ευχρηστο e-shop !!
Λοιπόν,πάμε να δούμε τι διάλεξα και πολύ το χάρηκα!!!
Μου έλειπαν ποτήρια κρασιού και αμέσως άρχισα να κοιτάζω και κατέληξα σε αυτά !!
Είναι ένα σετ απο 6 κολονάτα οικολογικά κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού!Είναι ένα απλό,λιτό σχέδιο που ταιριάζει απο ένα απλό γεύμα μέχρι το πιο επίσημο και ομολογώ πως αυτό με κέρδισε και όταν τα είδα απο κοντά, η επιλογή μου με δικαίωσε!!Στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απο την παραμονή των Χριστουγέννων που ετοίμαζα το δείπνο για εμένα και τον άντρα μου!!              Τα συγκεκριμένα ποτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και την ημέρα του γάμου!!Στο δίσκο στολισμένα μαζί με καράφα και δίσκο!!Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση!!
Τα υπόλοιπα πράγματα που παρήγγειλα ήταν καθαρά πρακτικά,λειτουργικά,καθημερινά πράγματα που μου έλειπαν απο την κουζίνα!Όπως Αυτό,αυτό και ένα μαχαίρι γενικής χρήσης απο εδώ!!
Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω,ειλικρινά μου ήταν αρκετά δύσκολο!!!Πολύ όμορφα,με πολύ γούστο και σε πολύ δελεαστικές τιμές μιας και όλα παίζουν ρόλο πια για οποιαδήποτε επιλογή μας!!!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία zoulovits για την συνεργασία μας αυτή!!!


Επανέρχομαι πριν το τέλος των γιορτών με τις χριστουγεννιάτικες πινελιές και κατασκευές του σπιτιού μας!!!

Πολλά φιλιά,
ΜαΘε

                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου