Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ήρθε ο Αγιος Βασίλης!!!!!!!

Καλησπερα και Χρονια πολλααααα!!!!!

Καλη Χρονια σε όλους και ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου μια ομορφη,ηρεμη,υγιη και ακρως δημιουργικη χρονια για ολο τον κοσμο!!!!
Οπως καταλαβατε ηρθε και σ εμενα ο Αγιος Βασιλης!!!!!!ΩΩΩΩΩ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχ
Ο προσωπικος μου λοιπον Αγιος Βασιλης ηταν η Χρυσόσκονη !!
Είναι ενα υπεροχο ημερολογιο φτιαγμενο απο τα χερακια της!!Δυστυχως μου ηρθε σπασμενο αλλα ο οικογενειακος μας Μπομπ(ο μαστορας ντε χαχαχαχ)(βλεπε αδερφος μου)μου το εκανε σα καινουργιο και ουτε που φαινεται!!!!Πολυ χαιρομαιιιιιι!!!



Χρυσοσκονη σ ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!Να εχεις μια πολυ πολυ ομορφη χρονια με τοσο ομορφες ιδεες!!!!Και του χρονου να μαστε καλα να ξαναγινει ολη αυτη η μυστικη ανταλλαγη με τα τοσο ομορφα δωρα!!!!



Πολλα φιλια,
ΜαΘε

10 σχόλια:

  1. καλη χρονια φίλη μου περιμένω τη διευθύνση σου στο email katitimou@gmail.com καθώς και αυτή την φορά το stars and icicles θα στείλει αναμνηστικά δωράκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωωωωωωω σ ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!μολις σου εστειλα mail!!!!

      Διαγραφή
  2. καλή χρονια..και καλή φίλη έχεις!!! ό,τι καλύτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα και καλη χρονια Λαμπρινη!!!Ο,τι καλυτερο και σ εσενα!!!
      Ειναι πολυ ομορφο να ετοιμαζεις και να στελνεις δωρα οπως τελειο ειναι να σου στελνει κατι καποιος που το ετοιμασε με τα χερια του η εψαξε να το βρει και να το στειλει!!πραγματικα ειναι πανεμορφο!!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία μου και καλή χρονιά με υγεία!! Είναι πανέμορφο το δωράκι !!!!
    Ευτυχώς που το κατάφερε ο αδερφός σου!!! Θα ταν κρίμα διαφορετικά!!!
    :))) Και του χρόνου με το καλό!!
    Σε φιλώ γλυκά κοπέλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Μαρία μου καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία.Πολύ στεναχωρήθηκα που το δωράκι σου έφτασε σπασμένο,ευτυχώς όμως το έκανε ο αδερφούλης σου σαν καινούργιο.Να είσαι πάντα τυχερή και πάντα να πέρνεις δωράκια από όλους όσους σε αγαπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα σ ευχαριστω παρα παρα πολυ για το δωρο σου!!!Ναι ο αδερφουλης μου το κανε καινουργιο,δε φαινεται τιποτα!!!Σ ευχαριστω και παλι!!!Να εχεις μια υπεροχη χρονια!!Πολλα φιλια!!!

      Διαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για το πραγματικά υπέροχο δωράκι σου!!! Εύχομαι να έχεις μια όμορφη χρονιά, δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες, χαμόγελα, πολλή αγάπη, ευτυχισμένες στιγμές και να βλέπεις τα όνειρά σου να εκπληρώνονται ένα προς ένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωω σ ευχαριστω πολυ πολυ Μαριανα μου,να εισαι παντα καλα!!!πολυ χαιρομαι που σου αρεσε το δωρακι μου κι ευχομαι να σου ειναι χρησιμο!!!!Καλη χρονια να εχεις κι εσυ και οοοοοοο,τι μα ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή