Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Ιδιαίτερες δημιουργίες!!!!Καλησπέρα σας,


τι κάνετε?Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι εύχομαι!!!
Συνέχεια εξαφανιζόμαστε αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα καθημερινά που προσπαθούμε να προλάβουμε και το μπλογκοσπιτάκι μας έπιασε αράχνες!!Ήρθαμε όμως να το ξαραχνιάσουμε καλά καλά σήμερα!!!
Επιστρέψαμε με κάποιες δημιουργίες που είναι πολύ ιδιαίτερες για μένα γιατί δε μπορώ να ζωγραφίσω ούτε μια ευθεία γραμμή που λέει ο λόγος και με την τεχνική του decoupage καταφέρνω να κάνω κάτι που ήθελα να πολύ!!Να κάνω κάποιες εικόνες Αγίων με πολύ πολύ αγάπη και σεβασμό!Ελπίζω να σας αρέσουν!!
Εγώ συνεχίζω με δύο ακόμη που μου ζήτησαν πολύ πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα και που θα τα δείτε μόλις ολοκληρωθούν!!!

                                           Ο Άγιος Ανδρέας
                                                   Ο Άγιος Ανδρέας
                                                 Ο Άγιος Γεώργιος
                                                Ο Άγιος Γεώργιος


Πριν κλείσουμε να σας πω πως ο Άγιος Ανδρέας είναι στα χέρια του κυρίου που μου δίνει όοοοοολα τα ξύλα που του μένουν από την δουλειά του!!! Είναι το ευχαριστώ μου για την βοήθειά του και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που κάθε φορά που βλεπόμαστε μου εύχεται και που πάντα με ωθεί στο να φτιάχνω διάφορα πράγματα και να μη σταματώ!!Να ναι καλά ο κύριος Κώστας και ο Άγιος βοήθειά του!!
Ο Άγιος Γεώργιος ταξίδεψε στην Αμερική σε μια πολύ πολύ αγαπημένη μου ξαδέρφη που ήρθε στην οικογένειά μας φέτος μετά από πολλά χρόνια αναζητήσεων!! Χάρηκε τόσο μα τόσο πολύ και αυτό μ έκανε διπλά χαρούμενη μιας και ο Γεώργιος ήταν ο συνδετικός μας κρίκος!!

Πολλά φιλιά,
ΜαΘε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου