Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η επιστροφή μου με χαρταετούς!!!

Καλησπέρα σας!!!!

Επέστρεψα!!!!Μπορεί να έχω αφήσει το blog αλλά η αλήθεια είναι πως παρακολουθούσα τα δικά σας πάντα!!!Ήταν μια περίεργη,δύσκολη και αγχωτική φάση η οποία ανήκει στο παρελθόν που μ έκανε να μην έχω διάθεση ν ασχοληθώ με τίποτα.. Τώρα όμως που όλα είναι σιγά σιγά στο πίσω μέρος του μυαλού και μπροστά μπροστά είναι τα όμορφα,τα χαρούμενα και αισιόδοξα πράγματα είμαι εδώ και θα σας δείξω και τι έχω φτιάξει όλο αυτό το διάστημα....όχι τίποτε άλλο μη νομίζετε ότι τεμπέλιαζα κιόλας!!!
Η επιστροφή μου συνδυάζεται και με μια πρόσκληση της Δράσης Ελληνίδων Blogger για την Πρωτοβουλία για το Παιδί !! Δε θα μπορούσα να μη φτιάξω κάτι κι εγώ... Ένας λόγος παραπάνω που αυτή η ιδέα,επιθυμία και όνειρο είναι της Μπέττυς που χάθηκε τόσο νωρίς... Την γνώρισα στην Ναύπακτο,μαζί με τον άντρα μου και καθώς γνωριζόμασταν μας είπε γι αυτήν εδώ την εκδήλωση!! Είχαμε πει πως θα ξαναβρεθούμε σίγουρα και θα μιλάμε αλλά δυστυχώς τίποτα απο τα δυο δεν έγινε..
Αυτή η επιθυμία της όμως θα γίνει και θα είναι απο τις πιο επιτυχημένες,οπως έλεγα και στην Ποδηλάτισσα!! Το πιστεύω!!!
Έφτιαξα ένα καμβαδάκι με την παμπόνηρη γατούλα να πετάει τον χαρταετούλη της και ένα διακοσμητικό κρεμαστό χαρταετό από fimo!!! Είναι η πρώτη μου απόπειρα με αυτό το υλικό!! Ωραίο υλικό αλλά μου ήταν δύσκολο να το ανοίξω και να το πλάσω !! Όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να να μου δώσει τα φώτα του πολύ θα το εκτιμούσα!!!






Πως σας φαίνονται?

Το πακετάκι μου θα ναι αύριο στην Βέροια!!
Καλή μας επιτυχία!!!


Πολλά φιλιά,
ΜαΘε

7 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ..... που άφησες πίσω ότι σε ταλαιπώρεισαι και χάρη στους χαρταετούς ξαναγύρισες στην γειτονιά!!!!! Τελικά η Μπέττυ θα είναι ευτυχής από εκεί ψηλά που θα βλέπει τους χαρταετούς της να φτάνουν στην Βέροια!!!! Πολλά φιλιά και ελπίζω πως δεν θα ξαναχαθείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι δε θα ξαναχαθω!!! εδω θα μαι!!
    Ειμαι σιγουρη ποδηλάτισσα μου,οτι η Μπεττυ θα ναι χαρουμενη βλεποντας τους χαρταετους της να πετουν ψηλα για τη Βεροια!!!
    Πολλα φιλια και θα τα λεμε συχνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφοι οι χαρταετοί σου και σίγουρα θα ..πετάξουν ψηλά γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πανέμορφοι οι χαρταετοί σου και σίγουρα θα ..πετάξουν ψηλά γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχτιδουλα μου ευχαριστω πολυ πολυ!!!Πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη η συμμετοχή σου στο παζάρι των χαρταετών για να πραγματοποιηθεί τ όνειρο της Μπέττυς μας! Θάναι πολύ χαρούμενη που έστω και εν τη απουσία της το παζάρι έχει τόσο παλμό.
    Οσο για το fimo,πράγματι η δυσκολία του είναι το πλάσιμο. Δεν υπάρχει "συνταγή", αν και κάποιες ξέρω οτι το βάζουν στη μηχανή των ζυμαρικών (όποια έχει) που βγάζει τα πλακέ. Απλά πρέπει νάχεις δυνατά δαχτυλάκια
    Καλωσορισες και να είσαι γερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρα σ ευχαριστω παρα παρα πολυ για την επισκεψη και τα ομορφα λογια σου!!
    Ελεγα αποψε στον αδερφο μου για το φιμο και μου λεει γιατι δεν παιρνεις ενα μικρο πλαστη να κανεις τη δουλεια σου?? εγω να φανταστεις ανοιξα το φιμο με το χερι μου εντελως την προηγουμενη φορα!!!τωρα θα δοκιμασω πλαστη την επομενη και μετα το μηχανημα της μαμας που εχει για τα ζυμαρικα!!!
    σ ευχαριστω και παλι!!!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή